Merken

Categorieën

Betalingsmogelijkheden
Trilplaat Joy Sport Viper 2 Bekijk op volledige grote

Trilplaat Joy Sport Viper 2

Zeer waarschijnlijk heeft u al vaker gehoord van de trilplaat en de ongekende populariteit daarvan op dit moment.

Meer details

€ 1,699.00

Korting

-€ 300.00

€ 1,999.00

Zeer waarschijnlijk heeft u al vaker gehoord van de trilplaat en de ongekende populariteit daarvan op dit moment. Tot op heden was deze trilplaat echter een enorme uitgave en daardoor slechts voorbestemd aan enkelen. Maar nu bieden wij u de Joy Sport Viper 2, een volwaardige trilplaat tegen een zeer toegankelijke prijs, Om alle gebruikers een optimale trainingsprikkel te geven.

Vibratie training is eigenlijk niks meer of minder dan een mechanische prikkel die een automatische reflex oproept van de spieren, pezen, benen en de gewrichten. Uit verscheidene wetenschappelijke onderzoeken is gebleken dat deze prikkel een zeer positieve uitwerking heeft op een groot aantal fysiologische aspecten.

Hier een klein overzicht: *Spierversteviging *Betere doorbloeding *Krachttoename *Verhoogde mobiliteit en flexibiliteit van spieren en gewrichten *Toename botdichtheid *Collageenverbetering gaat botontkalking (osteoporose) tegen

Naast fysiologische verbeteringen heeft de trilplaat ook aangetoond op het mentale vlak een positieve uitwerking te hebben. *Verhoogde uitstoot van endorfine *Verhoogde uitstoot van testosteron *Daling van het stresshormoon

De Viper 2 wordt geleverd inclusief een aantal zeer belangrijke accessoires zoals; *Een trainingshandboek met schema's, *2 trainingsstraps voor de armen.
Voor een optimale aanpassing aan uw persoonlijke trainingsniveau kunt u de tijd instellen in 30, 60, 90 of 300 seconden en de trillingsfrequentie op 30, 35,40 en 45 hertz. Bovendien is er ook nog een high low functie (2 Motoren) voor nog meer variatie en een herhalingfunctie.

Wat wij willen benadrukken is dat de Viper 2 een professionele trilplaat is. De Viper 2 is geschikt voor zowel de sportschool als voor thuisgebruik. Verder is de Viper 2 ontwikkeld volgens de laatste richtlijnen en voldoet het product aan een onafhankelijk CE keuringslabel.

- Gemakkelijk te bedienen monitor
- Effectieve manier van trainen
- Gemakkelijk verplaatsbaar door de handige wielen
- Inclusief losse handgrepen
- Hoogwaardige vering
- Gebaseerd op toonaangevende studies, dus zorgeloos trainen!

ERGONOMIE
Bijzondere kenmerken Start / stop knop (Bovenin en onderin voor oefeningen benen, billen en buikspieren) Ergonomische "multigrip" handvatten Comfortabel trainingoppervlak Handvat banden voor extra trainings funties

 • Categorie: Professioneel
 • Kleur: Zilver
 • Amplitude 4 mm
 • Vibratie stijl Vertikale beweging
 • Tijdsinstellingen: 30 / 60 / 90 sec tot 300 seconden
 • Vibraties: In drie richtingen, vooral verticaal, 25-50 keer p/seconde
 • Vaste Frequentieinstellingen: 30, 35 ,40 en 45Hz
 • Verticale Verplaatsing: High / Low instelling
 • Dualpower Twin Motor Systeem van elk 350 watt
 • Maximale Belasting: 160KG
 • Voeding Netstroom
 • EN-957 Class HC

Geleverd in veel professionele instellingen en fitnesscentra.

Gratis montage en levering geldt alleen voor Nederland.