Merken

Betalingsmogelijkheden
 Loopband Tunturi Pure run 4.0 Bekijk op volledige grote

Loopband Tunturi Pure run 4.0

Bij de gloednieuwe lijn van Tunturi mocht natuurlijk geen looptrainer missen, deze schitterende looptrainer is onmisbaar voor uw fitnesstraining!

Dankzij de Tunturi Pure Run verbetert niet alleen uw algemene conditie, maar werkt u ook in het bijzonder aan de versterking van uw been- en rugspieren.

Meer details

€ 2,599.00

Trainen op de meest natuurlijke manier!
Lopen en rennen zijn de meest natuurlijke vorm van bewegen en daarom de meest effectieve manier om fit te worden. Wandelen, lopen, joggen, powerwalking en rennen; op een loopband is dit mogelijk op alle niveau's. Tunturi heeft met deze looptrainer ervoor gezorgd dat u de natuurlijke beweging nagenoeg precies nadoet wanneer u met een stevige training bezig bent. Dankzij de Tunturi Pure Run verbetert niet alleen uw algemene conditie, maar werkt u ook in het bijzonder aan de versterking van uw been- en rugspieren.

Efficiënt en motiverend.
geavanceerde technologie, voorgeprogrammeerde trainingsprofielen, verschillende hartslaggestuurde trainingsprogramma's, inclusief films die simuleren dat u buiten traint (scenic runs) en heel veel handige functies. Dàt is Pure by Tunturi. Realistisch motiverend. U zult ervaren dat de loopband zeer eficiënt is voor het verbranden van caloriëen en het verbeteren van uw conditie!

Specificaties 

Product
 2.5PK CD (continu) Motor
 Snelheid van 0,8 - 18km/u (in stappen van 0,1 km/u)
 0-12% loophelling
 Banddikte 1,8mm
 Loopvlak 50 × 150cm
Ergonomie
 Handrails
 Borstband met hartslagmeting
 Handsensor hartslagmeting
Kwaliteit
 Thuis-, licht commerciëel gebruik
 Maximale gebruikersgewicht 135kg
Monitor
 Gecombineerde grafische LED-profielweergave
Programma's
 Handmatig
 Quickstart
 3 constante hartslagcontrole
 Voorkeursprogramma's
 3 gebruikersprogramma's