Merken

Betalingsmogelijkheden
Joy Sport Chinning Bar Bekijk op volledige grote

Joy Sport Chinning Bar

Met de Joy Sport Chinning Bar maakt u van uw deuropening uw eigen krachtstation.  U kunt deze deurtrainer tussen de deur en het kozijn vastzetten met armlussen.

 

Meer details

€ 44.95

Korting

-€ 5.00

€ 49.95

Met de Joy Sport Chinning Bar maakt u van uw deuropening uw eigen krachtstation.  U kunt deze deurtrainer tussen de deur en het kozijn vastzetten met armlussen. Het is geschikt voor deurkozijnen met een breedte van 61-81 cm. Installeer deze niet in deurkozijnen die niet aan deze specificaties voldoen. U kunt met dit handige draagbare apparaat trainen waar en wanneer u maar wilt. Zonder schroeven of spijkers hangt u het in uw deuropening. Het maximale gebruikersgewicht is 110 kg.

Train uw schouders, armen en rug met chin ups en pull ups. Wissel uw training af door uw grip te verplaatsen. Maak uw eigen oefening met de smalle, neutrale en wijde grip. U  voelt uw spieren op een andere manier spannen als u de Joy Sport Chinning Bar op een andere manier vast houdt.

U kunt de Joy Sport Chinning Bar ook op de vloer gebruiken. U kunt op de vloer namelijk push ups en triceps dips uitvoeren. Het is mogelijk om intensieve oefeningen te doen met een uitgebreide reikwijdte maar zonder stress op uw polsen. Ook kunt u de Joy Sport Chinning Bar aan de onderkant van de deur zetten. Op deze manier kunt u een stevige crunch oefening doen.

Kortom, met de Joy Sport Chinning Bar haalt u alles in huis wat u nodig heeft voor een stevige training van uw hele bovenlichaam. U bent gegarandeerd van jarenlang training-plezier!