Merken

Betalingsmogelijkheden
Crosstrainer Bremshey Orbit Explorer 19R Bekijk op volledige grote

Crosstrainer Bremshey Orbit Explorer 19R

Een luxe rear-driven ergometer crosstrainer. De Bremshey Orbit Explorer 19 R crosstrainer meet uw inspanning tijdens uw training zeer nauwkeurig en geeft het resultaat weer in het aantal Watt. Erg prettig als u erop bent gericht om uw inspanningen te verbeteren.

Meer details

€ 1,199.00

Een luxe rear-driven ergometer crosstrainer. De Bremshey Orbit Explorer 19 R crosstrainer meet uw inspanning tijdens uw training zeer nauwkeurig en geeft het resultaat weer in het aantal Watt. Erg prettig als u erop bent gericht om uw inspanningen te verbeteren. Natuurlijk ziet u op het verlichte console ook andere gegevens zoals de snelheid, trainingstijd, afstand, calorie verbruik, hartslag, de weerstand en de tijd. Een speciaal programma meet uw BMI snel en gemakkelijk. Er zijn 4 opties beschikbaar om uw trainingsresultaten op te slaan.

De Bremshey Orbit Explorer 19 R crosstrainer is heel geschikt voor de sporter die het ultieme apparaat wil hebben. Het EMS remsysteem geeft u de controle over de weerstand. Erg betrouwbaar en gemakkelijk in het gebruik. De kogellagers kunnen zichzelf instellen en het sterke en dikke frame zorgt voor een optimaal ergonomisch en stevig apparaat.

Een draadloze borstband waarmee u uw hartslag kunt meten is beschikbaar als extra accessoire.