Merken

Categorieën

Betalingsmogelijkheden

Hometrainer

Er zijn geen producten gevonden
Hometrainer

Hometrainer kopen!
Wanneer u een hometrainer wilt kopen bent u beslist het beste uit bij Fitness-Online. Wij hebben een groot en uitgebreid assortiment, met een eigen werkplaats en ervaren monteurs. Fitness-Online garandeert dat de gekozen hometrainer altijd op voorraad is en gratis verzonden zal worden!

Binnen in beweging met een fijne hometrainer!
De hometrainer is een vertrouwd en bekend fitnessapparaat voor iedereen. U kunt eenvoudig trainen op uw eigen niveau, zonder dat het apparaat veel ruimte in beslag neemt. Zo is het voor jong en oud de ideale manier om aan de conditie te werken, om lekker in beweging te zijn thuis, of om te revalideren na een blessure of operatie. Een hometrainer is altijd zeer gebruiksvriendelijk. De verschillen tussen modellen variëren nogal. Het verschil zit ‘m dan vaak in het remsysteem, aandrijfsysteem en de weergaven op de computer van de hometrainer.
Ook is de hometrainer vaak in te stellen naar de wensen van de gebruiker. Zo kan eigenlijk altijd het zadel omhoog en omlaag geplaatst worden voor de juiste zit positie. Ook kan het stuur vaak omhoog of omlaag gezet worden, zodat ook daar de juiste positie op ingenomen kan worden op de hometrainer. De persoonlijke lengte van de gebruiker van de hometrainer is wel van belang. Niet elk zadel en elk stuur kan hoog/laag genoeg geplaatst worden. Dit is afhankelijk van de soort hometrainer en het model. Let hier bij de aanschaf van een hometrainer dus goed op. De ervaren verkopers van Fitness-Online kunnen u hier altijd professioneel en onafhankelijk advies over geven.

Hometrainer met computer:
Bij een hometrainer met computer kunt u ook altijd een overzicht van al uw trainingsresultaten zien na het trainen. Ook kunt u dit tijdens het trainen aflezen zodat u zich ergens op kunt focussen. Kiest u bijvoorbeeld voor een bepaald aantal rotaties per minuut (RPM), dan geeft de computer van de gekozen hometrainer dit prima aan. Een hometrainer van Fitness-Online is meestal uitgerust met een LCD display. Deze kan lichtgevend zijn of niet. Dit kunt u lezen bij de specificaties van de gekozen hometrainer. 
Hieronder vind u nog een aantal specificaties die u kunt aflezen op bijna alle computers van de gekozen hometrainer:

- Tijd: De tijd hoe lang u een training volgt of met een programma bezig bent.
- Snelheid: Weergave hoe snel u fietst (km/h= kilometers per uur).
- Rotaties: Aantal rotaties die u maakt (RPM= Rotaties per minuut).
- Afstand: Weergave van trainingsafstand of totale afstand.
- Calorieverbruik: Het aantal verbruikte calorieën per training.
- Weerstand: De gekozen of geprogrammeerde weerstand.
- Hartslag: Door middel van borstband, elektrodes of grepen op de hometrainer kan de hartslag gemeten worden tijdens en na het trainen.  

Hometrainer merken op Fitness-Online.nl:
- Hometrainer Joy Sport
- Hometrainer Flow Fitness
- Hometrainer PowerPeak
- Hometrainer Stamm Bodyfit
- Hometrainer Christopeit
- Hometrainer Kettler


Twijfel dus niet langer en bestel direct uw hometrainer
!

Uw hometrainer vandaag besteld, morgen in huis! (op werkdagen voor 12.00 uur besteld)

Meer